به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه، ۵ مردادماه) در نشست علنی مجلس، در نطق میان دستور خود گفت: از اقدامات ارکان مؤثر نظام اسلامی که باعث شده باشگاههای کشورهای ضدتحریمی از جمعیت حدود یکصد میلیون به بیش از نیمی از جمعیت جهان تبدیل شود، کمال تشکر و قدردانی را دارم.
وی خطاب به رئیسجمهور، تصریح کرد: از رفتارهای صادقانه و تلاشهای شبانه روزی شما و همکارانتان کمال تشکر و قدردانی را دارم اما انتظار داریم آثار تمام تلاشها، کوششها و وقتگذاریها در جامعه نمایان باشد، آنچه در بین مردم مشاهده میکنیم، این چنین نیست.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خلاء یک کارشناس هماهنگکننده در داخل تیمهای مختلف دولت از جمله تیم اقتصادی، بسیار محسوس است، تاکید کرد: یک معاون هماهنگکننده قرار دهید که اگر تصمیمی اتخاذ میشود، آن را تا نهایت به مرحله عملیاتی شدن برساند. شما در جلسات مختلف دولت تصمیمگیری میکنید و نکاتی را مطرح میکنید، آیا بررسی کردهاید کدام یک از این تصمیمات تا پایان به مرحله عملیاتی شدن رسیدهاند؟
حاجی دلیگانی متذکر شد: انتظار میرود آنچه در مجلس شورای اسلامی مصوب میشود به واسطه دولت عملیاتی شود، در حال حاضر یک مصوبهای در بودجه سال ۱۴۰۰ تدوین شد، مبنی بر اینکه کلیه اقلامی که متأثر از توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی است نباید افزایش قیمت نسبت به شهریور ۱۴۰۰ داشته باشد، کجای این قانون اجرایی شده است؟ اگر اجرایی شده بود ما در بخشهای مختلف قانون با این نابسامانی اقتصادی در کشور روبرو نبودیم.
وی تاکید کرد: آقای رئیس جمهور! به لایحه نظام عادلانه پرداخت برای همه شاغلان و بازنشستگان عمل کنید و پیگیری کنید تا تمام دستگاههای دولت سیزدهم مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد حجاب و عفاف را اجرایی کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسکن مشکل اساسی بسیاری از افراد جامعه است، تصریح کرد: امروز کُندی ساخت مسکنسازی یکی از مشکلات اصلی این کشور است، آقای رئیسجمهور! دستور صادر کنید تا تعداد صدور پروانههای ساخت و ساز ساختمانی را در شهرها و روستاها به شما ارائه کنند، آیا مجوز صدور ساخت و ساز مسکن افزایشی داشته است؟ در حالیکه باید یک میلیون واحد مسکونی سالانه ساخته میشد!
حاجی دلیگانی اظهار کرد: به نظر میرسد بخش عمدهای از مشکلات در جلسات شورای عالی معماری و شهرسازی کشور در کمیسیون ماده ۵، در کارگروه زیربنایی و در شورای برنامهریزی استانها است که باعث ایجاد گره در کارها شده است، در روستاها قیمت زمین افزایش پیدا کرده، همچنین در شهرها با رشد چندین برابری زمین مواجه هستیم، چرا اجازه نمیدهید قیمت زمینها الحاق شود؟ مگر ما در مجلس برای حل این مسائل قانون تصویب نکردیم، چرا قانون مسکن در این رابطه اجرایی نمیشود؟
وی همچنین خطاب به وزیر اقتصاد، گفت: آقای خاندوزی! به بحث بورس وارد شوید و شفافسازی کنید، چرا به اعتماد مردم ضربه وارد میشود؟
نظر شما